TOPlist


vepřové panenky po švédsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: Mikol
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová panenka libová200
Eidam 30%50
Vejce celá průměr60
Brambory zimní200
Rama classic20
Pažitka2

Energetická hodnota celkem: 2979 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 15 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

pepř mletý, sůl

Postup přípravy

vepřovou panenku,sýr Eidam , vajíčko sůl, pepř, brambory,ramu, pažitku

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma