TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kovbojské fazole s lečem

Zpět
  • Autor: ivacamp
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletá paprika, česnek, ocet, sůl

Energetická hodnota celkem: 9308 kJ

Bílkoviny (g): 105, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 316, SAFA (g): 33, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1551 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 52.7, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Fazole vypereme, přes noc namočíme, propereme a v čisté vodě uvaříme. Osmahneme nakrájenou cibuli a kostičky slaniny, rozetřený česnek a zasypeme moukou i mletou paprikou. Opražíme a zalijeme vodou a vývarem z fazolí. Osolíme a provaříme spolu s lečem, okyselíme a vmícháme vařené fazole.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři