TOPlist


kýta s bylinkama

  • Uživatelský recept
  • Autor: klokockovaeva
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Masox (hotový výrobek)10
Cibule50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Hořčice plnotučná průměr15
Sůl15
Česnek10
Vepřová kýta1500

Energetická hodnota celkem: 9935 kJ

Bílkoviny (g): 302, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 50 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 994 kJ

Bílkoviny (g): 30.2, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 0.8 SAFA (g): 5 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Jakékoliv bylinky, např. bazalka, petrželka, libeček a ani nemusíte dávat hořčici

Postup přípravy

Kýtu opláchneme, nařízneme horní část po asi 2 cm a do řezů vtíráme bylinky s hořčicí, česnekem, solí a trochou oleje z česneku. Poté maso doosolíme a dáme do hrnce či pekáče na nakrájenou cibuli. Podlijeme vodou. Pečeme asi hodinu na 180 a pak půl hodinky na 240 stupňů.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma