- Autor: smeckova
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí červené hlávkové | 367 |
Cibule | 132 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
Solamyl bramborový škrob | 2 |
Brambory zimní | 75 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 11 |
Energetická hodnota celkem: 1740 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 580 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 24.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 15.7, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.