TOPlist


Bravčové na fazuľke

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazolové lusky mražené200
Vepřová plec200
Česnek10
Cibule70
Sádlo vepřové škvařené10

Energetická hodnota celkem: 2344 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 16 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1172 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 8.5 SAFA (g): 8 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

soľ, čierné korenie, červená paprika, kôpor, majoránka

Postup přípravy

Na masti osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, na rezance pokrájané bravčové mäso, posolíme, pridáme mleté čierné korenie, majoránku a dusíme za občasného podlievania horúcou vodou alebo vývarom aso 45 minút. Pridáme mrazenú zelenú fazuľku a kôpor, potom necháme ju dôjsť cca 10 minút.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma