TOPlist


domácí pribiňák

  • Uživatelský recept
  • Autor: shawni
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
pudingový prášek čokoláda40
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)500
Tvaroh polotučný průměr250
Cukr bílý (řepný, třtinový)20

Energetická hodnota celkem: 2820 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 85 SAFA (g): 11 Cukry (g): 69 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 705 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 21.3 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 17.3 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

stévie sladivá, vanilka, místo cukru lze přidat vanilkový cukr

Postup přípravy

část mléka osladíme stévií a cukrem, dáme vařit, zbytek mléka promícháme s pud. práškem, dál postupujeme dle návodu na etiketě pudinku. Po uvaření ještě za horka smícháme s tvarohem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma