TOPlist


Džuveč s vepřovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: chemicka
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec80
Rýže dlouhozrnná (uvařená)200
Paprika bílá60
Cibule20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 1988 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 6 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma