Pangasius v sýrovozeleninové krustě
- Uživatelský recept
- Autor: karajda
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 45
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pangasius | 1000 |
Olej olivový | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 200 |
Vejce celá průměr | 400 |
Eidam 30% | 150 |
Energetická hodnota celkem: 10232 kJ
Bílkoviny (g): 276,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 120
SAFA (g): 36
Cukry (g): 27
Vláknina (g): 14
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1705 kJ
Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 6 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 1
Dochucovadla:
sůl koření na ryby
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se