TOPlist


Pangasius v sýrovozeleninové krustě

  • Uživatelský recept
  • Autor: karajda
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pangasius1000
Olej olivový20
Mouka pšeničná hladká50
Mrkev200
Celer bulva200
Vejce celá průměr400
Eidam 30%150

Energetická hodnota celkem: 10232 kJ

Bílkoviny (g): 276, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 120 SAFA (g): 36 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1705 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 6 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl koření na ryby

Postup přípravy

Pangase necháme rozmrznout, opláchneme ho a osušíme. Posypeme kořením na ryby, maličko osolíme. Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na troše oleje. Přendáme do zapékací misky, potřeme směsí a zapečeme pod grilem asi 15 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma