TOPlist


roštěněc z kotlety

  • Uživatelský recept
  • Autor: davig
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kotleta560
Cibule90
Žampiony100
Mouka pšeničná hladká10
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Hořčice plnotučná průměr20

Energetická hodnota celkem: 5309 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 27 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1327 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 5.3 SAFA (g): 6.8 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl; pepř

Postup přípravy

na tuku oshmahneme maso z obou stran, aby se zatáhlo; zvlášět zpěníme cibuly, osmahnuté maso podlijeme vodou, přidáme zpěněnou cibulku, žampiony na větší nudličky a dusíme do měkka; necháme vysmahnout a zaprášime štávu moukou potom co maso vyjmeme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma