TOPlist


Pajšl

  • Uživatelský recept
  • Autor: trdelko
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta22
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)64
Mouka pšeničná hladká5
Smetana ke šlehání 31%5

Energetická hodnota celkem: 390 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 3 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.1 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

bobkový list, nový kořen, sojová omáčka, worchestr, podravka, sůl

Postup přípravy

Dáme vařit nakrájené maso (může být králičí, kuřecí nebo vepřové) s kořením, až bude měkké zalijeme mlékem, potom záklechtku a nakonec přidáme trochu smetany (dle chuti)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma