TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

dušená kapusta

Zpět
  • Autor: Dagmar Stoklasova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, sůl, oregano, tymián, kmín

Energetická hodnota celkem: 1275 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 10 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kapustu rozkrojíme a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Na oleji zpěníme cibulku, necháme zesklovatět. Přidáme lžičku hladké mouky, kterou osmahneme. Poté vše zalijeme vývarem z kapusty, přidáme česnek a provaříme. Do vzniklé omáčky vložíme nakrájenou uvařenou kapustu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři