TOPlist


dušená kapusta

  • Uživatelský recept
  • Autor: Dagmar Stoklasova
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapusta hlávková150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8
Cibule50
Česnek6
Mouka pšeničná hladká40

Energetická hodnota celkem: 1275 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 10 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.4 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0.1 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

pepř, sůl, oregano, tymián, kmín

Postup přípravy

Kapustu rozkrojíme a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Na oleji zpěníme cibulku, necháme zesklovatět. Přidáme lžičku hladké mouky, kterou osmahneme. Poté vše zalijeme vývarem z kapusty, přidáme česnek a provaříme. Do vzniklé omáčky vložíme nakrájenou uvařenou kapustu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma