TOPlist


Lehká bublanina

  • Uživatelský recept
  • Autor: Bossicek
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr220
Voda, minerální vody bez příchutě50
Mouka špaldová celozrnná200
Cukr hnědý (řepný, třtinový)150
Kypřící prášek do pečiva6
Maliny400

Energetická hodnota celkem: 8087 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 346 SAFA (g): 9 Cukry (g): 185 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 809 kJ

Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 34.6 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 18.5 Vláknina (g): 3.2 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

vanilka

Postup přípravy

Vejce ušleháme s cukrem a vosou do lehké pěny. Mouky s kypřícím práškem postupně lehce vmícháme.Do plechu vyloženým pečícím papírem nalijeme těsto a poklademe ovocem. V předehřátě troubě pečeme na 180°C 15-20 minut. Mňam a dobrou chuť :).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma