TOPlist


Holandská omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: ii.ivuska
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Žloutek40
Máslo čerstvé20
Víno bílé suché100
Citronová šťáva2

Energetická hodnota celkem: 1382 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 15 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 346 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 3.5 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Ve vodní lázní vyšleháme žloutky, postupně přidáme šťávu z 1/2 citrónu, víno, a nakonec rozpuštěné máslo. Mícháme do zhoustnutí. Nakonec osolíme a opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma