TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Česnečka z červenou čočkou

Zpět
  • Autor: janakuna
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

umeocet, sůl, petrželka

Energetická hodnota celkem: 4184 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 168, SAFA (g): 2, Cukry (g): 36, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1046 kJ

Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Osmahnout nadrobno nakrájenou zeleninu, zalít trochou vody a povařit do poloměka. Přidat opranou čočku, sůl a zalít 1,5 l zeleninového vývaru. Povařit a dochutit česnekem a umeoctem. Na talíři posypat petrželkou a opečeným ( nasucho ) chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři