TOPlist


vepřove se zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: marink
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová526
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)12
dione směs pod svíčkovou350
dione Francouzka směs350
Voda, minerální vody bez příchutě200

Energetická hodnota celkem: 4412 kJ

Bílkoviny (g): 128, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 70 SAFA (g): 9 Cukry (g): 35 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 441 kJ

Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sul,pepr,koreni dle chuti

Postup přípravy

maso podusime a pridame zeleninu

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma