TOPlist


znojemské pikantní kotlety

  • Uživatelský recept
  • Autor: zaaneetkaa
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kotleta400
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Cibule100
Voda, minerální vody bez příchutě500
Víno bílé suché150
Hořčice plnotučná průměr20
Slanina anglická30
Okurky sterilované průměr80
Mouka pšeničná hladká20

Energetická hodnota celkem: 5475 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 81, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 26 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1369 kJ

Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 11.8 SAFA (g): 6.5 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, orestujeme. Vyjmeme, dáme cibuli, restjeme, přidáme mouku, chvíli necháme, poté přidáme vodu, víno, hořčici, vrátíme kotlety a dusíme. Na lanině opečeme okurky a přidáme k masu. Dusíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma