TOPlist


Rizoto z kuř.masem a špenátem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Agasi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Špenát300
Kuřecí prsa bez kůže170
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)100
Eidam 30%20

Energetická hodnota celkem: 2927 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 4 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1464 kJ

Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 2 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

česneková sůl

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, osmahneme zprudka na oleji, přisypeme suchou rýži, zlehka orestujeme, osolíme a zalejeme vodou-postupujeme dál jako při klasickém rizotu, ke konci přidáme na povrch hromadu čerstvého špenátu, který pod poklicí zavadne a poté jej vmícháme do rizota, nakonec přidáme nastrouhaný sýr.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma