Jablkovo vločkový štrúdl
- Uživatelský recept
- Autor: oupsniki
- Porce: 8.00
- Doba přípravy (min.): 40
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 240 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 125 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 300 |
Med | 10 |
Jablka | 230 |
Skořice | 5 |
Energetická hodnota celkem: 5223 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 209
SAFA (g): 9
Cukry (g): 58
Vláknina (g): 15
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ
Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 26.1 SAFA (g): 1.1 Cukry (g): 7.3 Vláknina (g): 1.9 Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se