TOPlist


Vepřová pečeně s šalvějí a hráškovým pyré

  • Uživatelský recept
  • Autor: veribuja
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová pečeně libová100
Olej olivový10
Hořčice plnotučná průměr5
Brambory rané30
Hrášek50
Máslo čerstvé5
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)40

Energetická hodnota celkem: 1378 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 6 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, šalvěj

Postup přípravy

Vepřovou pečeni potřeme dijonskou horčicí, olejem a sekanou šalvějí. Osolím, opepříme a pečeme na pánvi po obou stranách 3 minuty. Brambory nakrájíme na menší kostky a v osolené vodě vaříme doměkka. Těsně před koncem přidáme do vroucí vody kuličky hrášku, krátce povaříme scedíme. Prolisujeme přes jemné síto, přidáme máslo, mléko a vyšleháme na jemné pyré, dosolíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma