TOPlist


Treska na másle

  • Uživatelský recept
  • Autor: Godzilla
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filety z tresky velkohlavé (mražené)230
Máslo čerstvé30
Kukuřice mražená250
Brambory rané200

Energetická hodnota celkem: 3402 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 77 SAFA (g): 18 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1701 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 38.5 SAFA (g): 9 Cukry (g): 12.5 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

Směs koření na ryby.

Postup přípravy

Filety nakořeníme směsí na ryby, pozvolna dusíme na másle. Po tresce podusíme na výpeku kukuřici a podáváme s vařenými bramborami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma