TOPlist


Letní salát z fety s celozrnou večkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurka salátová200
Rajčata Cherry100
Cibule5
Olivy černé10
Feta50
Olej olivový2
Česnek5
Petržel - nať16
Ocet Balsamico5
Žemle celozrnná40

Energetická hodnota celkem: 1517 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 8 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, ocet bazalka, zelená petrželka

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme, koktejlová rajčátka překrojíme na polovinu, cibuli nakrajíme na jemno, okurku na kostky, černé olivy na kroužky. Zeleninu pokapeme olivovým olejem, přidáme jemně nasekané bylinky, lisovaný česnek, osolíme, opepříme, dochutíme octem. Salát ozdobíme kostkami krájené fety a kroužky černých oliv, podáváme s toasty celozrné večky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma