- Autor: evalukacova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 300 |
Brambory rané | 200 |
Máslo čerstvé | 10 |
Mouka pšeničná polohrubá | 10 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Dochucovadla:
Soľ
Energetická hodnota celkem: 1615 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 323 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 12.2, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.