Jablečný štrúdl
- Uživatelský recept
- Autor: guttenovar
- Porce: 18.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těsto listové | 400 |
Jablka | 440 |
Rozinky | 80 |
Vlašské ořechy | 50 |
Strouhanka | 50 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Vejce celá průměr | 28 |
Energetická hodnota celkem: 11059 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 325
SAFA (g): 58
Cukry (g): 167
Vláknina (g): 22
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 614 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 18.1 SAFA (g): 3.2 Cukry (g): 9.3 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0.2
Dochucovadla:
Skořice
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se