TOPlist


Jablečný štrúdl

  • Uživatelský recept
  • Autor: guttenovar
  • Porce: 18.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těsto listové400
Jablka440
Rozinky80
Vlašské ořechy50
Strouhanka50
Cukr bílý (řepný, třtinový)20
Vejce celá průměr28

Energetická hodnota celkem: 11059 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 129, Sacharidy (g): 325 SAFA (g): 58 Cukry (g): 167 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 614 kJ

Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 18.1 SAFA (g): 3.2 Cukry (g): 9.3 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

Skořice

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma