TOPlist


Bramborák

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)300
Vejce celá průměr55
Mouka pšeničná hrubá50
Sůl0
Česnek0
majoránka0
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10

Energetická hodnota celkem: 2437 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 91 SAFA (g): 3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 609 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 22.8 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,majoránka,česnek,(pepř,)

Postup přípravy

Nastrouhané brambory smícháme s vejcem ,kořením, solí a hrubou moukou, smažíme na keramické pánvi lehce potřené olejem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma