TOPlist


Čerstvé jahody s acidofilním mlékem

  • Uživatelský recept
  • Autor: sediva.p
  • Porce: 100.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jahody100
Cukr bílý (řepný, třtinový)10
Mléko acidofilní ochucené (Kunín)250
Máta / porce 1 g2

Energetická hodnota celkem: 1110 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 2 Cukry (g): 46 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 11 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.5 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Ozdoba rybíz nebo máta

Postup přípravy

Mátu nasekáme najemno utřeme s cukrem abys euvolnilo aroma pak přidáme jahody a rozmačkáme zalijeme acidofilním mlékem nebo kefír em smícháme a ozdobíme lístky máty nebo čerstvým rybízem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma