TOPlist


Cizrnová polévka,, EINTOPF" , chléb

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Chléb slunečnicový průměr50
Petržel - nať5
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Česnek5
Cibule15
Pór50
Kedlubna20
Petržel - kořen10
Celer bulva15
Mrkev15
Celer řapíkatý40
Žampiony27
Cizrna (v suchém stavu)40

Energetická hodnota celkem: 1604 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 57 SAFA (g): 1 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, nové koření, petželka

Postup přípravy

Na rozehřátém oleji zpěníme cibulku, doplníme nakrájenou zeleninou a namočenými houbami, zalijeme vodou, ochutíme a vaříme. Asi po 15 min. přidáme přes noc namočenou a uvařenou cizrnu. Necháme prohřát a posypeme sekanou petrželkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma