TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnová polévka,, EINTOPF" , chléb

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, nové koření, petželka

Energetická hodnota celkem: 1604 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 57, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na rozehřátém oleji zpěníme cibulku, doplníme nakrájenou zeleninou a namočenými houbami, zalijeme vodou, ochutíme a vaříme. Asi po 15 min. přidáme přes noc namočenou a uvařenou cizrnu. Necháme prohřát a posypeme sekanou petrželkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři