- Autor: JarmilaCernakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb slunečnicový průměr | 50 |
Petržel - nať | 5 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Česnek | 5 |
Cibule | 15 |
Pór | 50 |
Kedlubna | 20 |
Petržel - kořen | 10 |
Celer bulva | 15 |
Mrkev | 15 |
Celer řapíkatý | 40 |
Žampiony | 27 |
Cizrna (v suchém stavu) | 40 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř, nové koření, petželka
Energetická hodnota celkem: 1604 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji zpěníme cibulku, doplníme nakrájenou zeleninou a namočenými houbami, zalijeme vodou, ochutíme a vaříme. Asi po 15 min. přidáme přes noc namočenou a uvařenou cizrnu. Necháme prohřát a posypeme sekanou petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.