TOPlist


Krůtí kostky s cizrnou na pánvi Wok, dušená rýže

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže90
Cibule30
Lilek150
Cizrna sterilovaná30
Olej olivový5
Bujón průměr (v suchém stavu)2
Olivy černé15
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)35
Petržel - nať10

Energetická hodnota celkem: 1608 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 47 SAFA (g): 2 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

mletý kmín, sladká paprika, sůl, mletý pepř, zelená petrželka, koriandr.

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájíme na kostky, okořeníme mletou paprikou a kmínem, osolíme, opepříme, přidáme lžičku olivového oleje, důkladně promícháme a necháme asi dvě hodiny v chladu.Omytý lilek nakrájíme na kostky zhruba stejně velké jako maso, cibuli nakrájíme na plátky, cizrnu slijeme. V pánvi wok rozehřejeme zbytek oleje, opečeme maso, přidáme lilek, cibuli a cizrnu, zalijeme vývarem a necháme vařit. Před dokončením doplníme sekanými bylinkami a nakrájenými olivami. Podáváme s dušenou rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma