TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Červená rýže s quinoou

Zpět
  • Autor: romcovaklarka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 7200 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 225, SAFA (g): 9, Cukry (g): 62, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1800 kJ

Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 56.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 15.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Do vroucí osolené vody nasypeme červenou rýži (lze použít i hnědou rýži - natural), po 8 minutách varu přisypeme quinou a po dalších 10-12 minutách vypneme. Scedíme. Mezitím si na oleji osmahneme cubulku dohněda, před úplným zhnědnutím přidáme nasekané paraořechy, nasekané sušené meruňky a na plátky pokrájené 2-3 stroužky česneku. Do orestované směsi přisypeme slitou rýži s quinoou a případně dosolíme. Podáváme jako samostatné jídlo s oblíbenou zeleninou, nebo i jako přílohu k masu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři