TOPlist


Kynutý koláč

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná celozrnná500
Vejce celá průměr110
Cukr hnědý (řepný, třtinový)110
Droždí42
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)400
Tvaroh polotučný průměr150
Mák100
Máslo čerstvé85
Krupička dětská 30
Gustin kukuřičný škrob20

Energetická hodnota celkem: 16686 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 141, Sacharidy (g): 527 SAFA (g): 67 Cukry (g): 158 Vláknina (g): 83 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 695 kJ

Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 6.6 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, skořice

Postup přípravy

Zadělat kynuté těsto ( 30g cukru, 2 vejce,150g mléka..), rozválet na koláče, umíchat nádivky (tvaroh, 50g mléko,40g cukru, puding), Maková( máková (mák, skořice, cukr 40g, mléko dle potřeby 15min vařit, vmíchat krupičku s vodou)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma