TOPlist


Zapečená zelenina s vepřovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta50
Brambory rané150
Brokolice150
Květák150
Cibule20
Rajčata 50
Olej olivový5
Eidam 20%15

Energetická hodnota celkem: 1531 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 3 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, mletý pepř, drcený kmín

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme, brambory oloupeme a dáme je vařit. Rajčata a cibuli nakrájíme na plátky, brokolici a kvvěták rozebereme na růžičky a povaříme. Maso nakrájíme na plátky, mírně rozklepeme a v pekáčku opečeme na části oleje z obou stran. Pak ho vyjmeme a na zbylý olej naskládáme na plátky nakrájené vařené brambory, mírně je osolíme, opepříme a okmínujeme a rozložíme na ně plátky opečeného masa a nakrájenou zeleninu. Posypeme strouhaným sýrem a zapékáme v troubě 20-25 min. při teplotě 190°C

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma