TOPlist


ČOČKA NAKYSELO s vajíčkem

  • Uživatelský recept
  • Autor: owendm
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Čočka červená (v suchém stavu)400
Mrkev100
Petržel - kořen100
Celer bulva100
Cibule15
Česnek5
Máslo čerstvé20

Energetická hodnota celkem: 6607 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 236 SAFA (g): 12 Cukry (g): 60 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1652 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 3 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 5.8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Opláchnutou čočku dáme pozvolna vařit s očištěnou a na větší kusy nakrájenou zeleninou. Až bude čočka téměř měkká, nastrouháme do ní bramboru a provaříme alespoň 5 minut. Čočku zjemníme máslem, ochutíme pepřem, solí a octem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma