- Autor: conducteir
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno s kůží | 400 |
Mrkev | 200 |
Pór | 100 |
Bujón průměr (hotový) | 8 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3672 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 918 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Dvě kuřecí stehna vhodíme do dvoulitrů vody a vaříme. Po uvaření masa je vyjmeme. Obereme. Nakrájíme. Do vývaru vhodíme jeden slepičí bujon. Přidáme 300g porku a mrkve krátce povaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.