TOPlist


Krůtí směs zapečená v parmezánu s oblohou z rajčat a okurek

  • Uživatelský recept
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 35

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 50
Okurka salátová150
Parmezán22
Paprika červená60
Cibulka jarní30
Cibule20
Olej olivový7
Brambory rané150
Krůtí prsa bez kůže80

Energetická hodnota celkem: 1718 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sladká mlet.paprika, sůl, pepř, kejenský pepř

Postup přípravy

Maso osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme na části rozehřátého oleje. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky,cibuli i cibulou nať na kolečka, papriky na nudličky.Zapékací formu vytřeme olejem, rozložíme do ní brambory, maso,cibuli,nať a papriku. Ochutíme solí, pepřem a kajenským pepřem a dáme péct. Před dokončením posypeme strouhaným parmezánem a necháme v troubě, než se sýr roztaví.Podáváme obložené rajčaty a okurkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma