- Autor: radka.hrazdirova
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb toastový bílý průměr | 40 |
Eidam 20 % průměr | 20 |
Parmezán 25 % průměr | 5 |
Cibule | 20 |
Česnek | 3 |
Rajčata | 150 |
Petržel - nať | 20 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 2 |
Kuskus | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Vejce celá průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1492 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Vydlabeme rajčata. Kuskus zalijeme horkým vývarem a necháme nabobtnat. Cibuli a česnek orestujeme, vmícháme do kuskusu, přidáme olivy a bylinky, ochutíme solí a pepřem a spojíme vejcem. Směsí naplníme rajčata, posypeme sýrem a pečeme v zapékací misce v troubě. Podáváme s nasucho opečeným toustovým chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.