TOPlist


Dýňová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: katpan
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené30
Dýně60
Květák60
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)30
Zázvor2
Bujón průměr (v suchém stavu)3

Energetická hodnota celkem: 310 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 0 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, libeček, majoránka

Postup přípravy

Kousky dýně, brambor a květáku uvaříme ve vodě ochucené solí, pepřem, sušeným zázvorem, muškátovým oříškem a libečkem. Poté rozmixujeme dohladka, zředíme troškou mléka, dochutíme na závěr majoránkou a podáváme s opraženými slunečnicovými semínky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma