- Autor: katpan
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 30 |
Dýně | 60 |
Květák | 60 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 30 |
Zázvor | 2 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 3 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, libeček, majoránka
Energetická hodnota celkem: 310 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kousky dýně, brambor a květáku uvaříme ve vodě ochucené solí, pepřem, sušeným zázvorem, muškátovým oříškem a libečkem. Poté rozmixujeme dohladka, zředíme troškou mléka, dochutíme na závěr majoránkou a podáváme s opraženými slunečnicovými semínky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.