- Autor: lm.aknel
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 3 |
Ocet | 30 |
Houby čerstvé průměr | 150 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Mouka pšeničná bílá | 50 |
Vejce celá průměr | 110 |
Smetana ke šlehání 31% | 250 |
Brambory rané | 500 |
Energetická hodnota celkem: 6317 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 89,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 790 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 11.1, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 7, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.