zapékaná rýže s masem
- Uživatelský recept
- Autor: fijalovejkosatec
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 40
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 20 |
Olej olivový | 40 |
Rajčata | 500 |
Kapary | 50 |
Olivy černé | 60 |
Olomoucké tvarůžky 1% | 200 |
Cibule | 180 |
Vepřová kotleta | 180 |
Rýže natural (v suchém stavu) | 350 |
Energetická hodnota celkem: 10252 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 310
SAFA (g): 18
Cukry (g): 43
Vláknina (g): 28
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1709 kJ
Bílkoviny (g): 21.7, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 51.7 SAFA (g): 3 Cukry (g): 7.2 Vláknina (g): 4.7 Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se