TOPlist


kolac Salamoun

  • Uživatelský recept
  • Autor: pskoda
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná polohrubá200
Máslo čerstvé250
Vejce celá průměr150
Voda, minerální vody bez příchutě100
Kypřící prášek do pečiva10
Kakao na vaření Orion (v suchém stavu)40
Kokos strouhaný30

Energetická hodnota celkem: 12800 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 244, Sacharidy (g): 166 SAFA (g): 163 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1067 kJ

Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 13.8 SAFA (g): 13.6 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

cukr, kokos, kakao

Postup přípravy

V mensim hrnci si rozpustime maslo s cukrem, vodou a kakaem. Do misy dame mouku, vajicka, prasek do peciva a kakovou smes. Z te pred tim odlejeme 1 hrnek stranou. Dame pect na 200 stupnu cca na 15-20 minut. Upecenou buchtu polijeme zbylou kakaovou smesi a posypeme kokosem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma