TOPlist


celerová polévka

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva100
Máslo čerstvé10
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek)12
Veselá kráva štíhlá a ve formě tavený sýr 28%50
Voda, minerální vody bez příchutě500

Energetická hodnota celkem: 852 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 9 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 426 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

celer nastrouhat osmahnout na másle,zalít vodou přidat bujon a sýr povařit než se sýr rozpustí,

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma