- Autor: Modroocka66
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Máslo čerstvé | 10 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 12 |
Veselá kráva štíhlá a ve formě tavený sýr 28% | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Energetická hodnota celkem: 852 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 426 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
celer nastrouhat osmahnout na másle,zalít vodou přidat bujon a sýr povařit než se sýr rozpustí,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.