TOPlist


hruškový koláč

  • Uživatelský recept
  • Autor: bielste
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tvaroh polotučný průměr750
Vejce celá průměr110
Cukr hnědý (řepný, třtinový)150
Cukr bílý (řepný, třtinový)60
Hera100
Mouka pšeničná bílá200
pudingový prášek35
Hrušky500

Energetická hodnota celkem: 14125 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 461 SAFA (g): 57 Cukry (g): 300 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1766 kJ

Bílkoviny (g): 15.4, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 57.6 SAFA (g): 7.1 Cukry (g): 37.5 Vláknina (g): 3.4 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma