TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Svíčková Béďa

Zpět
  • Autor: Renata1627
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Uživatelský recept
  • Porce: 17.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře s kůží průměr 840

Energetická hodnota celkem: 7224 kJ

Bílkoviny (g): 160, Tuky (g): 118, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 53, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 425 kJ

Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

maso do trouby

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři