TOPlist


vepřové karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: sebeckova
  • Porce: 15.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec725
Vejce celá průměr50
Vločky ovesné30
Strouhanka19
Česnek10
Cuketa200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50
Mouka pšeničná bílá10

Energetická hodnota celkem: 9032 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 152, Sacharidy (g): 49 SAFA (g): 50 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 602 kJ

Bílkoviny (g): 10.2, Tuky (g): 10.1, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 0.4 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, koření na pizzu, případně tymián a oregáno

Postup přípravy

smícháme všechny suroviny, vytvarujeme karbanátky a smažíme na troše oleje, vytvoříme 15 ks

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma