TOPlist


Rybí karbanátky

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska180
Cibule40
Česnek18
Vejce celá průměr55
Gustin kukuřičný škrob30
Pažitka2

Energetická hodnota celkem: 1503 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 2 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 752 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 1 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, koření na ryby

Postup přípravy

Rybí filé (tresku) umeleme, cibuli také. Česnek prolisujeme. Přidáme ostatní suroviny a vše zamícháme. Osolíme, opepříme, přidáme koření na ryby. Pak jen upečeme na 1-2 lžičkách oleje. (Celkem 4 karbanátky)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma