TOPlist


maso v zelí

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ferka
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová krkovice250
Vepřová plec250
Klobása moravská250
Zelí bílé hlávkové1000
Kečup35
Hořčice plnotučná průměr15
Sójová omáčka5
Voda, minerální vody bez příchutě200

Energetická hodnota celkem: 8900 kJ

Bílkoviny (g): 131, Tuky (g): 151, Sacharidy (g): 64 SAFA (g): 68 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 30 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1483 kJ

Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 10.7 SAFA (g): 11.3 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma