TOPlist


Bílá polévka - pajšlovačka

  • Uživatelský recept
  • Autor: yanek
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí200
Voda, minerální vody bez příchutě1000
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)200
Masox (hotový výrobek)13
Vejce celá průměr200
Máslo čerstvé10
Mouka pšeničná polohrubá20

Energetická hodnota celkem: 3243 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 19 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 405 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 3.5 SAFA (g): 2.4 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, pepř, libeček

Postup přípravy

200 g drůbežích jater, 1000 ml vody, 200 ml mléka polotučného, masox 13 g, 200 g vajec, 10 g másla, 20 g mouky polohrubé játra nebo houby, dáme vařit do vody s masoxem a libečkem, vejce osmažíme na másle, do uvařených hub přidáme mléko s moukou, zavaříma a přidáme vejce, dochutíme solí, pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma