TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Brambory zapékané se zelím a cotaggem

Zpět
  • Autor: Gaborek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

kmín, sůl

Energetická hodnota celkem: 3306 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 116, SAFA (g): 10, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 827 kJ

Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, dáme na olejem vymazaný pekáček, přidáme nakrájené hlávkové bílé zelí, šunkový salám a kelímek cottage, osolíme, posypeme kmínem a promícháme. Pečeme v troubě na 220 st. cca 40 min. První půl hodiny s víkem, potom bez.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři