TOPlist


Brambory zapékané se zelím a cotaggem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Gaborek
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)560
Zelí bílé hlávkové180
Cottage Cheese bílý (Meggle)150
Salám šunkový80
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 3306 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 116 SAFA (g): 8 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 827 kJ

Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 2 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

kmín, sůl

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, dáme na olejem vymazaný pekáček, přidáme nakrájené hlávkové bílé zelí, šunkový salám a kelímek cottage, osolíme, posypeme kmínem a promícháme. Pečeme v troubě na 220 st. cca 40 min. První půl hodiny s víkem, potom bez.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma