TOPlist


Treska pečená s paprikou a rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska120
Paprika červená100
Paprika bílá100
Rajčata 100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Cibule25

Energetická hodnota celkem: 916 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 1 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Na pekáček dáme lžíci oleje, cibuli, papriky a rajčata. Na zeleninu vložíme tresku posypanou kořenící směsí na ryby. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 30-45´ na 180-200°C Vhodnou přílohou jsou brambory, bramborová kaše, nebo krajíček žitného chleba

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

20. 10. 2013 22:28

Bozulka

Moc dobré!

19. 10. 2013 18:07

Martina M.

dnes dělám k večeři, doufám, že stihnu vyfotit :)

16. 10. 2013 23:29

Martina M.

To je fajn, já teď zjistila, že rybku zařazuji tak 3-4 týdně :) to je fajn ne? zbytek mého jídelníčku tvoří kuřecí, krůtí a malinko hovězí i vepřové, ale to vážně jen nepatrně, ryba vážně vyhrává

08. 10. 2013 07:48

Banaska

Tohle vařím, jenom to dělám na pánvi a rybku na kousky a říkám tomu maďarská ryba...a je to moc dobré!

04. 10. 2013 15:11

Martina M.

jé děkuji :)

04. 10. 2013 14:56

Barunka45

To bude dobrota !Dávám 100 bodů .

04. 10. 2013 14:37

Klarka M.

a co fotka Marťo??

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma