TOPlist


Treska s rýží a bylinkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska100
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu)37
Rajčata 50
Okurka salátová50
Paprika červená50
Paprika žlutá 50
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 1261 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 1 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Osolenou tresku opečeme na lžíci oleje po obou stranách, zasypeme bylinkami ( řeřicha, libeček, pažitka, petrželka - dle chuti) a přiklopíme pokličkou. Rýži uvaříme v poměru 1:2 s vodou. Zeleninu pokrájíme na kousky a zakapeme citr.šťávou, osolíme, opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma