TOPlist


treska se zeleninovým rizotem

  • Uživatelský recept
  • Autor: LASENECKA
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska120
Olej olivový5
Rýže natural (v suchém stavu)40
Cibule50
Celer bulva30
Mrkev50
Paprika červená35
Paprika zelená35
Žampiony100
Petržel - nať20

Energetická hodnota celkem: 1606 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 1 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,kari,citron.šťáva,provencálské koření,koření na ryby,petrželnať

Postup přípravy

V parním hrnci si uvaříme rýži natural,potom si na pánev nalyjeme olej,přidáme nakrájenou cibuli,celer,mrkev a mírně orestujeme.Potom přidáme nakrájenou papriku a žampiony ještě asi 1 až 2minutky restujeme potom podlijeme zhrubapůl deci vody, zaděláme poklicí a dusíme do měka 5 minut.Odděláme poklici a mírně osolíme a přidáme půl kávové lžičky kari koření,půl káv.lžičky provencálského koření a půl káv.lžičky koření grylovaná zelenina.Nkonec vmícháme uvařenou rýži a nadrobno nakrájenou petrželovou nať.Tresku si osolíme,okmínujeme pokapeme citron.šťávou,trošku poprášíme kořením na ryby a připravíme na grylovací pánvi.Dobrou chuť,je to moc dobré a vařím to často :-)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

07. 10. 2013 08:24

Fila Byla

To vypadá dobře :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma